Vpišite iskalni pojem:

O nas

Zgodovina podjetja Piara

logo_pdf.png

Od polne sobe računalnikov, do pisarne na Tržaški cesti 2, do selitve v TPC Murgle in osnovanju servisa, kot ga imamo še danes. Od 2005 se je popravilo ogromno računalnikov in spoznalo veliko ljudi, katerim smo pomagali in popravili njihove naprave. Stkalo se je mnogo poznanstev in prijateljstev in še danes se trudimo, da smo servis, ki je strokoven in prijazen do stranke.

Računalniški servis

Večinoma naše delo obsega skrb za obstoječe poslovne stranke ter reševanje tekočih dnevnih problemov v računalniškem servisu. Tako se skoraj vsak dan srečujemo s kako novo še neodkrito težavo, saj je naše delo zelo raznoliko in računalniškemu serviserju pri nas prav gotovo ne more biti dolgčas 

Skrb za naravo

Dnevno se zavrže nenormalne količine računalniških odpadkov. Kot serviserji se zavedamo da bi več kot polovico teh naprav lahko popravili ampak je družba potrošniško naravnana in s svojim obnašanjem zelo škodujemo naravi. Popravite svojo napravo in prizanesite naravi.

Sodelovanje z nami!

Za podjetja, imate podjetje in bi radi zagotovili servis računalniških naprav za svoje stranke? Ni problema, lahko se dogovorite z nami in pomagali vam bomo pri popravljanju računalnikov za vaše stranke. Prednostna obravnava in ugodna cena za rast vašega posla.
Tudi za fizične osebe ponujamo posebne popuste in nagrade pri večkratnem sodelovanju z nami.

Primerjate lahko do 5 izdelkov: