Vpišite iskalni pojem:

Računalniški servis

Že od leta 2006 je strankam na voljo Računalniški Servis PIARA. Ker se zavedamo, da stranka ni le številka, se posvetimo strankam in poskrbimo, da je njihov računalnik popravljen kvalitetno in ob pravem času. Pri nas imamo posluh za vas!

Zaradi dolgoletnih izkušenj in strokovnosti, nam zaupajo tudi večja podjetja, prav tako pa uživamo ugled tudi od ostalih servisov v Sloveniji, saj z njimi sodelujemo in jim pomagamo pri odpravi kompleksnejših težav pri popravilih računalniških komponent.

V Računalniškem Servisu PIARA z več kot 18 letno tradicijo vas pričakujemo v našem servisu v
TPC Murgle, Cesta v Mestni log 55 v Ljubljani.

Odprti smo vsak delovnik med 9.00 in 17.00 uro. Kje smo? – Zemljevid

Vabljeni v naš servis!

info@piara.net    041 596 992

Kvaliteta in zanesljivost

Nudimo kvaliteten servis računalniške opreme in s svojim znanjem izpolnjujemo najvišje kriterije servisa računalnikov. Stalno izpopolnjevanje in nadgrajevanje znanja potrjujejo tudi poslovne stranke, ki nam zaupajo že vrsto let. Letno popravimo preko 1200 računalnikov.

Vzdrževalne pogodbe

Za poslovne stranke nudimo tudi Vzdrževanje računalniške opreme na vaši lokaciji. Priporočamo ogled lokacije z dejanskim stanjem opreme in pripravo Vzdrževalne Pogodbe, kjer je potem cena ure tehnika nižja z obračunanimi popusti glede na sklenjeno pogodbo.
V kolikor želite ponudbo za vzdrževanje nas pokličite na: 041 596992

Že preko 15.000 servisnih posegov!

V 18 letih delovanja smo opravili že preko 15.000 servisnih storitev. V tem času smo popravili že marsikateri računalnik, prenosnik, tiskalnik, tablični računalnik, telefon, itd.
Kot zanimivost so bile vmes tudi naprave, ki ne spadajo v računalništvo (govoreča papiga, delfin za plavanje pod vodo, električni pastir…)

Primerjate lahko do 5 izdelkov: